SHE CRG's Blog

Majlis Berbuka Puasa

Posted on: August 30, 2009

Salam & Selamat Sejahtera
 
Sukacita dimaklumkan bahawa, akan diadakan Majlis Berbuka Puasa (Buffet) bagi Pengamal-Pengamal Keselamatan & Kesihatan di Selangor / KL dan sewaktu dengannya…
 
Majlis ini adalah perjumpaan biasa bagi berkenalan, mengeratkan silaturrahim dan bertukar2 pandangan bagi warga2 pengamal S&H serta keluarga.
 
Majlis ini terbuka kepada sesiapa pun yang ingin turut serta.
 
TEMPAT  :    RESTORAN TASIK INDAH  (restoran terapung)
  
ALAMAT  :   Taman Tasik Tengah, Jalan Indah, Seksyen 14, 40000 Shah Alam, Selangor Darul Ehsan.
(Lokasi nya berhadapan dengan pintu masuk Lama Budaya, ataupun berhadapan dengan Alam Sentral)
  
TARIKH   :    05hb SEPTEMBER 2009 (SABTU)
  
MASA       :    Hendaklah Hadir Sebelum 6:30pm
 
 
BAYARAN  :      DEWASA  =  RM 49.30
 
                             KANAK (5thn ~ 11thn)  =  RM 24.10
 
 
Sesiapa yang ingin turut serta, boleh menghubungi saudara Abul Azizee B Abu Bakar, dan membuat pembayaran melalui Akaun CIMB  ( no. acc : 05190003246526).
 
Resit berkenaan hendaklah dibawa ketika hadir ke Majlis Berbuka berkenaan nanti sebagai bukti pembayaran dibuat…
 
Tarikh Akhir Penyertaan adalah pada :
Hari RABU, 02hb OGOS 2009 (pukul 11pm)
 
Jika ada pertanyaan, bolehlah menghubungi…
 
 Abul Azizee Bin Abu Bakar
019-6601507  atau 012-9741522
 
 
Sekian, terima kasih.
 

3 Responses to "Majlis Berbuka Puasa"

Assalamualaikum semua..wah..central region sudah ada blog..diharap kita semua dapat bertukar2 pendapat dan pandangan. Insya allah… jari sabtu nie…kita jumpa di Shah Alam utk berbuka puasa sama…

Assalam…..saya dok tertunggu2 lagi ni, mana yang lain2 ni, taknak join ker….kene confirmkan cepat coz esok malam dah nak kene booking tempat….

Harapan dapat jumpa ramai kawan2 kat sana…

Wassalam….

Abul, dah baper orang yang confirm nak gi majlis buka puasa ni? jangan kita berdua je dh la.. hehehhe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

CRG’s Archives

CRG’s Calendar

August 2009
M T W T F S S
    Sep »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

CRG’s Categories

%d bloggers like this: